Külkapcsolati interkulturális kommunikációs képzések

A KKM Magyar Diplomáciai Akadémia Kft. idegen nyelvű kommunikációs készségfejlesztő tréningsorozatot újraindítja 2020. október 5-től a Nyugati téri oktatási helyszínén. A tréningek felkészítik a résztvevőket a Külgazdasági és Külügyminisztérium által szervezett diplomáciai szakmai nyelvvizsgára. A Külkapcsolati interkulturális kommunikációs tréning I-II. c. idegen nyelven folyó, diplomáciai kommunikációs tréningek, lebonyolítását tekintve 8 hetes időtartamú, 2 x 30 órás modulokra bontható, kiscsoportos formában szervezett délutáni elfoglaltságot jelentő képzések.

A képzésen való részvétel nyitott, de különösen ajánljuk:

  • külszolgálatra és diplomáciai szaknyelvi vizsgára készülőknek
  • idegen nyelvi környezetben dolgozók számára
  • szóbeli megmérettetésre készülőknek
  • kommunikációban fejlődni vágyók részére


A KKM Magyar Diplomáciai Akadémia Kft. által szervezett idegen nyelvű kommunikációs készségfejlesztő tréningsorozat felkészíti a résztvevőket a Külgazdasági és Külügyminisztérium által szervezett diplomáciai szakmai nyelvvizsgára. A diplomáciai szakmai nyelvvizsgára a 238/2017. (VII.18.) Korm. rendeletben meghatározott személyi kör jelentkezhet, mely kiterjed a külpolitikáért felelős miniszter irányítása, felügyelete vagy tulajdonosi, illetve alapítói joggyakorlása alatt álló kormányzati igazgatási szerv, gazdasági társaság és közalapítvány, továbbá a Külszoltv. 2. § 17. pontja szerinti szakdiplomata jelölésére jogosult kormányzati igazgatási szervnek a Kit. hatálya alá tartozó foglalkoztatottjaira, valamint ezeknek a Külszoltv. 2. § 8. pontja szerinti hozzátartozóira, továbbá a minisztériumban a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény alapján szakmai gyakorlatot teljesítő hallgatóira.

A képzésen választható nyelvek:

Angol
Francia
Német
Olasz
Orosz
Spanyol


Bővebb információ: Részletes Tájékoztató 

Részvételi szándékát kérjük jelezze a Jelentkezési Lap e-mailben történő megküldésével.

 

Kapcsolattartó:

Sárosi Edit képzési koordinátor

KKM Magyar Diplomáciai Akadémia Kft.
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57. 3. épület.

Tel.: +36 1 800 9489
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.