Kommunikációs biztonsági előadás

Célcsoport:

 

Közszféra dolgozói, multinacionális cégek, értékesítési területen dolgozók, ügyfélszolgálati tevékenységet ellátó munkavállalók. Azon piaci szereplők, melyek tevékenységének szerves részét képezi az adatkezelés. 

 

Az előadás célja:

 

Elsősorban a biztonság-tudatosság növelése a munkatársakban. Az általános biztonsági alapismeretek tárgyalásával indítva bemutatjuk a fizikai-, személyi-, adminisztratív-, dokumentum- és elektronikus biztonság körébe tartozó fogalmakat és fenyegetéseket. Az előadás érinti az egyes területekre vonatkozó hazai jogszabályi- és „legjobb gyakorlat” szerint vett eljárásokat, kiterjed a védelmet és az elhárítást támogató eszköztár bemutatására.

 

A program:

 

§  Zöme az információs társadalom alapvető termelő eszközére, az információra, és az információt hordozó, tároló, továbbító környezetre, az információ- és kommunikációtechnológia általánosan használt elemeire koncentrál.

§  Témakörében érinti az információ alapjául szolgáló adatok kezelésére vonatkozó megfontolásokat és azok védelmének feladatait: a megelőzést, az észlelést, a reagálást és az esemény- vagy válságkezelést is

§  Ismereteket kíván átadni az adatok bizalmasságának, sértetlenségének és rendelkezésre állásának megőrzésével összefüggő feladatokról és lehetőségekről.

§  Megtörtént eseteken keresztül illusztrálja a fentiek jelentőségét, hazai és nemzetközi példákon keresztül mutatja be, hogy a fenyegetések folyamatosak és jelenvalók, kockázatuk pedig beláthatatlan

 

Az előadás hangulatos módszertani és technikai jellegű utalásokkal, színes, illusztratív betétekkel kívánja oldani a téma száraz komolyságát annak érdekében, hogy a hallgatóság megértse, el- és befogadja az előadó ajánlásait. Konkrét, de jogsértést meg nem valósító támadások bemutatása egyelőre kidolgozás alatt.

 

A képzés helyszíne:

 1107 Budapest, Ceglédi út 2. 5. emelet BIF LOFT irodaház

 

A képzés időtartama: fél nap.

 

A szolgáltatás tartalmazza a kétszeri bekészítést

A képzés ára: 25.000,-Ft + ÁFA/fő

Egyedi igények esetén kérje speciális árajánlatunkat!

 

A képzés elindításának a feltétele minimum 20 fő jelentkezése.